Jump to content
Cover for Kroppen ljuger aldrig
Isbn: 978-91-8852-907-7
Publisher: Lava förlag
Category:
Medicine & Health
Accessible since: October 2016

E-book

Kroppen ljuger aldrig

Visste du att kroppsspråket ofta röjer våra innersta tankar, känslor och avsikter – och att det är mer tillförlitligt än det muntliga språket? Kroppen ljuger aldrig är den första boken i ämnet på svenska. Det är en viktig och underhållande bok som innehåller vetenskapliga fakta, historier, tips, knep och guidar dig på olika sätt.
Botanisera bland illustrativa fotografier, exempel och QR-koder i en mängd olika situationer – jobbintervjuer, första dejten, mingelpartyn, stressiga situationer, hotfulla lägen, samtal med barn, kommunikation med kärlekspartnern och mycket mer.
MI RIDELL och LUCAS BRUHN delar här med sig av sina kunskaper i psykologi och scenteknik; de hjälper dig att öva din förmåga att tolka andras kroppsspråk, att själv uttrycka dig och att lära dig den ädla konsten att lyssna.
I en global värld, där kulturer möts och den mesta kommunikationen sker digitalt, har det blivit viktigare än någonsin att känna igen kroppens språk! MI RIDELL har stått på teaterscenen och medverkat i ett flertal TVproduktioner och filmer sedan 1991. Idag föreläser hon och ger utbildningar inom kroppsspråk och presentationsteknik. Mi har fördjupat sig inom retorik, mindfulness, ledarskap och mental träning, bland annat hos den amerikanske FBI-agenten Joe Navarro.
LUCAS BRUHN (pseudonym) är polis och har i 25 år arbetat med särskilda spaningsmetoder nationellt och internationellt för svensk polis och säkerhetstjänst. Lucas har en examen i retorik och är utbildad kommunikatör.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone