Jump to content
Cover for Sommaren i Rom - En kvinnas intima bekännelser 2
Isbn: 978-87-1175-797-0
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Erotic
Accessible since: October 2017

E-book

Sommaren i Rom - En kvinnas intima bekännelser 2

Andra delen i den heta och sinnliga serien om en verklig kvinnas erotiska äventyr.

I "Sommaren i Rom" följer vi med Ea på semester till sydliga breddgrader. Efter uppbrottet med sin man behöver hon vara ensam och ta avstånd från sina vilda begär. Men den varma romerska luften och storstadens myller av människor har andra planer för henne...


Ea en kvinnlig Don Juan som bara inte kan säga nej. Hon älskar sin man och sina barn, men det är inte nog. Utan den eggande stämningen som ett äventyr kan erbjuda, stannar hennes liv av. Så när möjligheten till en ny, erotisk upplevelse erbjuds måste hon slå till...

Seriens kvinnliga huvudperson Ea är inspirerad av en verklig person. Genom samtal med denna kvinna har författaren Anna Bridgwater skrivit ner hennes berättelse som ett vittnesmål till det hemliga liv hon lever parallellt med sin vardag med man och barn.

"Temperaturen når nya höjder i denna heta och intensiva novell om en kvinnas erotiska äventyr." ? Pia Bechmann e-boksrecensent.

Anna Bridgwater är frilansjournalist, författare och har en fil. kand. i litteraturvetenskap. Serien "En kvinnas intima bekännelser" är hennes skönlitterära debut.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone