Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Psyberia
Isbn: 978-91-8905-994-8
Förlag: Vulkan Bokförlag
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: oktober 2019

E-bok

Psyberia

Efter att ha fått sitt hjärta krossat letar Alexandra Perla efter något som kan få henne på andra tankar. Att övervaka ett projekt ute i Sibirien, hos den hemlighetsfulla kunden Axxon, verkar vara den perfekta tillflykten. Alexandra accepterar uppdraget och på plats möts hon inte bara av kylan, utan också av den charmigt gåtfulle Dimitri. Har hennes önskningar överträff ats när hennes nyfikenhet resulterar i mer frågetecken än svar? Varför vill Axxon inte ta emot hennes vägledning och vem vill bli av med henne till vilket pris som helst? Efter oväntad hjälp, inser Alexandra att projektet är mer ödesdigert än vad någon kunnat ana. Låter sig Alexandra bli en viktig pusselbit i Axxons planer eller lyckas hon ta sig hem igen?

Psyberia är en fartfylld blandning av romans, thriller och sci-fi där vi får följa Alexandra Perla och hur hon kastas in i ett projekt som håller en hel världs framtid som gisslan.

Sandra Ingvaldsson (f. 1989) från Göteborg skriver och hanterar sin debutroman likadant som hon hanterar sin yrkesroll som logistiker; snabbt, intelligent och alltid med en egen lösning på problemen. Självklart finns det redan en uppföljare, redo att skrivas.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone