Jump to content
Cover for Smart PR för giggare & konsulter
Isbn: 978-91-9853-954-7
Publisher: Konsultboken Publishing
Category:
Society & Culture Psychology Computing & IT Media, information & communication industries Language & Dictionaries Economics & Business
Accessible since: December 2019
Narrator: Karin Bäcklund
Length: 1 hour 30 minutes

Audiobook

Smart PR för giggare & konsulter

Den här boken är skriven för dig som är giggare och konsult och som vill hitta ett sätt att kommunicera din verksamhet och ditt varumärke till dina målgrupper på ett framgångsrikt sätt. 

Att ha ett starkt varumärke och en synlighet är ett sätt att enklare få in nya spännande uppdrag och att vinna nya kunder. Som giggare och konsult behöver du i stor utsträckning förlita dig på din egen kapacitet och egna resurser för att skapa synlighet för dig och din verksamhet. 

Att skapa synlighet för både dig och din verksamhet underlättar för att du ska kunna sälja dina tjänster på ett effektivt sätt. Ju högre mål du har på försäljning, desto mer synlighet och starkare varumärke behöver du. Kommunikationsbruset har aldrig varit större än nu och då gäller det att jobba strukturerat för att nå ut. 

Boken fungerar som ett stöd till dig som vill lära dig mer om de möjligheter som finns i det nya medielandskapet. Den kommer att öka din förståelse för vad som krävs för att lyckas bli en framgångsrik kommunikatör och göra dig till en bättre beställare av PR- och kommunikationstjänster. 

SMART PR-böckerna ger tips och råd för att lyckas nå igenom bruset
Böckerna i SMART PR-serieninnehåller handfasta tips, råd och verktyg för hur man jobbar framgångsrikt med PR och kommunikation i egna kanaler. Boken fokuserar på PR eftersom det är ett kostnadseffektivt och trovärdigt sätt att nå ut till en bred publik, men berör också kommunikation i egna kanaler eftersom det är nära kopplat till PR. Mer om böckerna finns att läsa påwww.smartpr.se 

Sagt om boken
Den här boken ger en ovärderlig hjälp så att man inte lämnar något åt slumpen när det kommer till att marknadsföra sin verksamhet och sig själv, och få rätt personer och medier att prata om dig.

Fredrik Pallin, pr-konsult 

I den här boken får du värdefulla och praktiska tips på hur du med hjälp av PR får kunderna att fråga efter dig.?

Manuel de Verdier, vd och grundare av konsultmarknadsplatsen Brainville

Författarna tar upp ett viktigt ämne för många konsulter inom eWorks nätverk som möjliggör för dem att utveckla sin affär tillsammans ännu mer. Med bokens tips om att våga bygga sitt varumärke genom PR kan konsulter stärka sina chanser att få de uppdrag de vill ha på en marknad med stor konkurrens.

Pernilla Nilsson, försäljnings- och marknadschef på Eworkgroup

Inom gigg-ekonomin är du ditt eget varumärke! Men för att lyckas bli riktigt framgångsrik, synas och anses vara en expert behöver du en strategi samt kunskap om hur du når ut till marknaden med ditt budskap. Med Smart PR för giggare & konsulter får du riktigt konkreta tips för att du ska lyckas!

Mattias Loxi, driver Konsultpodden, skriver  nyhetsbrevet Konsultnyheter och är marknadschef på Cinode

Om författarna
Böckerna är skrivna av PR- och kommunikationsexperten Karin Bäcklund och konsultexperten och förläggaren Marianne Olsson. Mer om författarna finns på www.notjustcake.se och www.konsultboken.se. Mer om förlaget: www.konsultbokenpublishing.se


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone