Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Hotellet vid världarnas ände
Isbn: 978-91-7634-547-4
Förlag: Idus förlag
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år
Tillgänglig sedan: april 2022
Uppläsare: Bobo Engström
Length: 9 timmar 14 minuter

Ljudbok

Hotellet vid världarnas ände

Oscar och Teddy ska bo hela sommaren på en ö i norra Skottland tillsammans med sina föräldrar. Oscar ser mycket fram emot att få upptäcka en ny del av världen medan Teddy mest vill tillbaka hem till kompisarna och fotbollen. Inte blir det bättre när Teddy upptäcker att hotellet de bor på ligger mitt ute i ingenstans och saknar allt som gör livet värt att leva.

Men det är något som inte stämmer med hotellet som balanserar på klippan vid havet. Deras familj är de enda gästerna, gaslampor tänds och släcks av sig själva och Oscar kan svära på en staty i trädgården blinkade åt honom. Snart har bröderna dragits in i något som både är nervkittlande, fantastiskt och mycket, mycket farligt! Det blir en sommar fylld av magi och främmande världar, nya vänner och nya fiender, upptäckarglädje och till slut en gastkramande kamp för att rädda sina egna liv.

Hotellet vid världarnas ände är en spännande bok för alla som gillar magi och äventyr. Det är också en berättelse om att övervinna sina rädslor, om syskonkärlek och om att våga vara sig själv.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone