Jump to content
Cover for Det förflutnas fånge
Isbn: 978-87-2842-555-8
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Romance
Accessible since: May 2023
Narrator: Nala Van Ribeek
Length: 6 hours 40 minutes

Audiobook

Det förflutnas fånge

Netta Musketts romaner för läsaren tillbaka till efterkrigstidens England och är fyllda med kärlek, intriger och passion.

Den första kärleken fylla en person med både extas och smärta. För Gail Redding medförde hennes första kärlek en kombination av de två och det verkade som om hon aldrig skulle kunna kasta av sig det förflutnas bojor. Till slut bestämmer hon sig för att lämna England och besöka vänner i Västafrika. Hon blir förälskad för andra gången i sitt liv, den här gången i en man med integritet, en säkerhetsofficer. Men hon bär på en hemlighet, som hennes man aldrig skulle kunna förlåta.

Genom ödets nyckfullhet kommer dock det förflutna ikapp henne och hennes nya liv hotas. Allt står på spel, från hennes mans karriär till den lycka de har funnit tillsammans. Kan hennes nya kärlek övervinna hennes förflutna?Netta Muskett var en engelsk romanceförfattare. Under sin livstid skrev hon mer än 60 romaner, och hon vad medgrundare och vicepresident till Romantic Novelists' Association som skapade priset Netta Muskett Award i hennes ära.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone