Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Det händer inte mig, del 2: SEPARATIONEN - En sann historia
Isbn: 978-91-8981-297-0
Förlag: Vibery Audiobooks
Kategori:
Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: juni 2023
Uppläsare: Åsa Persson
Length: 19 timmar 43 minuter

Ljudbok

Det händer inte mig, del 2: SEPARATIONEN - En sann historia

SEPARATIONEN är del två i den sanna och skrämmande serien "Det händer inte mig".

Manne har äntligen lämnat Veronika och barnen. Men det visar sig snabbt att det inte är hela sanningen. Ett brev från Försäkringskassan är uppstarten till det som Veronika aldrig i sin vildaste fantasi hade kunnat tänka ut skulle komma att hända. Ur askan i elden är ett uttryck som skulle kunna sammanfatta uppföljaren till Det händer inte mig - Förhållandet. 

Månad för månad ökar problemen och barnen far illa. Lidandet har endast börjat och det visar sig snabbt att Manne har planer på att sätta käppar i hjulen på alla möjliga och omöjliga sätt för Veronika.

Utredningar, förundersökningar, ändrade planer och felbedömningar från socialtjänsten är bara förnamnet på allt som drabbar Veronika och barnen. En dag står en av döttrarna med kniven i handen. 

På grund av den gemensamma vårdnaden om barnen kom Veronikas röst att förminskas genom ständiga nekanden till rätt hjälp, trots hennes försök att kämpa för barnens välmående i den utsatta situation de befann sig. Det fick henne att känna sig maktlös, nästan livegen. Hon var som en liten gråsparv som försökte flytta på berg.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone