Jump to content
Cover for Bli ett socialt geni: konsten att skapa förtroende
Isbn: 978-91-8976-870-3
Publisher: Bookea
Category:
Psychology
Accessible since: June 2023
Narrator: Isabella Alveborg
Length: 9 hours 26 minutes

Audiobook

Bli ett socialt geni: konsten att skapa förtroende

Du vet det där sociala geniet som med stabil gång och lagom hårt handslag sveper genom rummet och får alla känna sig både sedda och hörda? Som minglar utan vare sig handsvett och ångest? Som utan problem säger till när någonting känns fel och som alltid har svar på tal. Önskar du att det var du?

Bli ett socialt geni beskriver tydligt och underhållande den äldsta och mest beprövade kommunikationsteorin som ligger till grund för dagens moderna samhälle - retorik - konsten att övertyga. Retorik är en teori och en praktik som kan användas både professionellt och privat enligt författaren - vare sig det handlar om dig som individ, organisation eller produkt. Du kan bygga förtroende, bemöta härskartekniker, skapa nya kontakter, skriva och hålla fantastiska tal, använda som kriskommunikation och kanske till och med förstå din omvärld lite bättre.

Boken är uppdelad i fyra delar - grunder, socialisation, presentation och att leva retoriskt - och ger dig kunskap och handfasta tips för att ta dig genom vardagens kommunikativa minfält likt ett socialt geni.

Isabella Alveborg är retoriker, skådespelare och föreläsare med expertis inom hur förtroende skapas och bibehålls. Innehar en dubbel examen inom retorik, samt media- och kommunikationsvetenskap. Hon föreläser och coachar företag och individer i retorik, härskartekniker och storytelling utifrån förtroendekommunikation, och har arbetat som skådespelare inom och utanför Sveriges gränser sedan 2006.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone