Jump to content
Cover for Innan Paris - erotisk novell
Isbn: 978-87-2853-723-7
Publisher: LUST
Category:
Romance Erotic
Accessible since: June 2023
Narrator: Stina Storm
Length: 30 minutes

Audiobook

Innan Paris - erotisk novell

'Jag bara log. Filip såg tyst på oss. Först på Andre och sedan mig. Han hämtade tre flaskor öl i kylen, öppnade dem och gav oss varsin. Det var exakt det som saknades, att sluta mina läppar om den svala flaskan och känna den kalla drycken rinna ner i halsen. Fortfarande hade jag Andres blick över mitt ansikte.
– Vill ni bada? frågade Andre och tog sin första klunk av ölen.'


Vera är fast besluten att göra sin sista natt i Sverige minnesvärd innan hon åker till Paris för att studera skulptur. På en uteservering träffar hon Filip, vars kropp doftar av sexuell spänning. Hemma hos honom blir Vera överväldigad av den intensiva attraktionen mellan dem och deras passionerade möte.
Men när hon lämnar Filips säng och går ut i köket, möts hon av Filips rumskompis, Andre. Hans bruna ögon flörtar oblygt med henne, och han har en aura av självsäkerhet som Vera inte kan motstå.

Snart slungas hon in i en värld av lustfyllda och sensuella upplevelser som hon aldrig tidigare har känt.
Bakom pseudonymen Lisen Strand gömmer sig en svensk författare som gärna skriver om relationer, passion, kreativitet och personlig utveckling. Hon vill måla fram heta och överraskande scener som känns i hela kroppen. Texterna handlar ofta om kvinnor som vågar följa sin lust.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone