Jump to content
Cover for LustCast: En kväll i det blå
Isbn: 978-87-2859-925-9
Publisher: LUST
Category:
Short stories Romance Erotic
Accessible since: July 2023
Narrator: Hanna Lund
Length: 17 minutes

Audiobook

LustCast: En kväll i det blå

Sara och Stefan träffades via en dejting-app och har varit ihop i lite mer än ett år. Sara är den mer äventyrliga av dem och har äntligen lyckats övertala Stefan att åka på en liten luftballongstur, genom att försäkra honom om att de är helt trygga i pilotens händer. Hon har dock inte räknat med att piloten skulle vara så syndigt sexig ...

Det tar inte lång tid innan Sara tappar intresset för utsikten för att istället fokusera på Stefans kyssar och hur hans kuk känns i hennes hand. Hon får ögonkontakt med den sexiga piloten och han verkar mer än villig att vara med i deras lek. Sara bjuder in honom och de får en väldigt speciell och härlig tur uppe i det blå.Hanna Lund är författare och inläsare av erotiska noveller. Som inläsare av sina egna sensuella berättelser vill hon bjuda in lyssnaren till det intima rummet, och skapa en plats där man kan njuta för en stund. Oavsett hur förbjudet det känns.

Med sin podcast "LustCast" försöker Hanna Lund i samarbete med det erotiska förlaget LUST att göra begär och kåthet till något självklart och grundläggande. Med sina korta erotiska berättelser vill Hanna föra in mer lust i vår vardag.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone