Jump to content
Cover for Du kan inte fly ödet
Isbn: 978-91-8898-959-8
Publisher: Everlasting Publisher Int.
Category:
Novels Romance Feelgood
Accessible since: July 2023
Narrator: Ninna Trottner
Length: 8 hours 55 minutes

Audiobook

Du kan inte fly ödet

Iris måste utmana sin flygrädsla när hennes syster Viola ska gifta sig. På Köpenhamns flygplats krockar hon med en man, som hon svär över efter att han lämnat henne på golvet utan att be om ursäkt. Bättre blir det inte när hon inser att han kommer att sitta intill henne under hela resans gång. När de slutligen landar i Manchester undviker hon den mörkögde främlingen och skyndar sig att försvinna bland myllret av människor på flygplatsen.

För den uppåtstigande musikern Jace borde livet vara fullt av glädje. En barndomsdröm är på väg att bli sann. Men han möts av tunga besked som river upp känslor och ett förflutet han helst vill glömma. Han lovar sig själv att aldrig släppa in en kvinna i sitt liv igen. Emellertid är det något med den pratglada kvinnan som väcker hans nyfikenhet under flygresan. När de landar, är hon borta innan han hinner blinka.

Du kan inte fly ödet är första delen i Ödet blommor-trilogin, en omtumlande kärleksroman om två människor – som likt många kämpar med ett förflutet som format dem längs vägen. När Iris och Jace möts av en slump blir deras liv aldrig sig likt igen.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone