Jump to content
Cover for Cyklop
Isbn: 978-99-7964-456-9
Publisher: Jentas IS
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: August 2023
Narrator: Magnus Schmitz
Length: 19 hours 47 minutes

Audiobook

Cyklop

En olycksdrabbad jakt på en av världens mest sägenomspunna skatter. En vacker kvinna på ett hemligt uppdrag som kan förändra världen. Ett stjärnornas krig på månens yta.
Och en man som måste hindra ryssarna från att ta över Kuba…

Clive Cussler växte upp i Alhambra, Kalifornien, och är idag bosatt i Denver, Colorado. Efter avslutade studier och en tid i flygvapnet gjorde han sig ett namn inom reklambranschen, där han fick ett antal utmärkelser som copywriter.
Hans första roman prisbelönades av "Mystery Writers of America". I dag är han författare på heltid, och hans internationellt kända romaner är givna bestsellers både i USA och Europa.
Liksom sin hjälte i sammanlagt nio böcker – Dirk Pitt – är Clive Cussler något av en äventyrare. Han har utforskat öknarna i sydvästra Amerika på jakt efter glömda guldgruvor, dykt i Klippiga bergens sjöar efter försvunna flygplan och sökt i världshaven efter förlista skepp.
Clive Cussler räknas i dag till de allra främsta äventyrsförfattarna. Med sina romaner toppar han ständigt bestseller-listorna i såväl USA som Europa. Hans berättartalang har en förmåga att gripa tag i läsaren från allra första sidan.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone