Jump to content
Cover for På bar - erotisk novell
Isbn: 978-87-2681-734-8
Publisher: Cupido
Category:
Romance Erotic
Accessible since: September 2023

E-book

På bar - erotisk novell

Min man sitter för sig själv längst ned i baren. Han är stark, stilig och ikväll också generös. Han smuttar på en öl och låter mig visa vägen, men han är redo att hoppa in om det skulle bli obehagligt. Det här är lika mycket hans fetisch som min, de här korta ögonblicken av laddad sexuell obalans är det som klistrar fast oss vid varandra, de skapar en harmoni som våra vänner avundas. Det har skett förut på olika platser, men om det är han som förför ett par unga vikarier på sitt jobb eller jag som pekar ut en snygg man i shoppingmängden en lördagsförmiddag är mindre viktigt. Poängen är att endast en av oss får den fysiska njutningen, den andra delar bara den mentala njutningen.

Dessutom tycker vi båda att siffran tre är den mest erotiska siffra som finns. En del av mina älskare har även följt mig ner i äktenskapssängen och tagit mig tillsammans med min man.

Nå, hur utvecklas detta?Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla är välkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone