Jump to content
Cover for Torsdagsträffarna
Isbn: 978-87-2856-857-6
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Short stories Romance
Accessible since: September 2023

E-book

Torsdagsträffarna

'Små lögner och bedrägerier är oljan som får samhällsmaskineriet att fungera. Man kan inte lita på någon alls, det skall du lära dig.'

Ulla, Evy, Birgitta och Bellan är goda väninnor och har en klubb tillsammans där de träffas varje torsdag. En dag tar de in en ny medlem – den alldagliga Katarina. Hon jobbar i korvkiosken inne i centrum eftersom hennes man är arbetslös för tillfället. Kvinnorna dricker vin och äter ost och pratar om allt möjligt. Samtalen handlar om barn och kärleksrelationer, otrohet och skilsmässor, sex och vad det innebär att vara kvinna. Katarina tycker att det oftast är god stämning, men ibland blir kvinnorna elaka mot varandra. Allteftersom torsdagarna rullar förbi kommer det fram mer och mer skvaller om de olika medlemmarna, och Katarina börjar bli nervös över att ha torsdagsträffen hemma hos sig. Är väninnorna verkligen bästa vänner? Vad vet de egentligen om varandra?
Kjell Erling Genberg (1940-) är en svensk författare och manusförfattare från norra Hälsingland. Enberg är främst känd för sina deckarromaner, westernromaner och sin otroliga produktivitet som författare.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone