Jump to content
Cover for Krigaren
Isbn: 978-91-3221-696-1
Publisher: B Wahlströms
Category:
9-12 years
Accessible since: September 2023

E-book

Krigaren

Svärd mot sköld och spruckna skrik av dödsångest. Raseri. Sista andetagets vrål. Elyssia visste att på slagfältet fanns ingen ära, bara tomhet och sorg. Ett blekt hopp om att kunna ta sig ur mörkret levande med en strimma ljus kvar inom sig.Det var det enda som hade stått mellan henne och galenskapen. Elyssia hade gått ut i krig för en sak hon en gång trodde på, men som visat sig vara osann och orättvis – motsatsen till vad den Renande Flammans Tempelorder skulle stå för.

Elyssia flyr från ett fruktansvärt slagfält för att göra upp med sitt förflutna. Det hänger över henne som en tung skugga. Men allt förändras när hennes bror som länge varit försvunnen, plötsligt söker upp henne.

Följ med Elyssia och Ulven på ett andlöst äventyr in i Skuggriket, i närkamp med den Trehövdade Besten under Blodstjärnans ljus och slutligen inför en uppgörelse med Skuggan från Elyssias förflutna.

Krigarenär den andra boken i en serie actionäventyr som har ett rakare språk och högre tempo än i traditionell fantasy. Läsaren kastas direkt in i en våldsam och magisk värld. Varje del i serienVäktare & Väsenkan läsas i valfri ordning och är fantasifullt illustrerad av Alvaro Tapia.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone