Jump to content
Cover for Tillbaka till oss
Isbn: 978-87-2859-215-1
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Romance Feelgood
Accessible since: September 2023

E-book

Tillbaka till oss

En känslostark feelgood-roman om kärlek, hopp och andra chanser.

Sedan högstadiet har det varit de två – Judith och Philip. Mot alla odds flätade kärleken samman deras öden. Men nu, 20 år och en dotter senare, är deras liv tillsammans inte en dans på rosor.

Uppoffring efter uppoffring har gjort Judith bitter. Hon hade en tydlig livsplan som ung, men inget blev som hon tänkt sig. Philip däremot lever i förnekelse och har under årens gång tappat sin röst i rädsla över att förlora Judith. Men när Judith inte ser någon annan utväg än att be om skilsmässa föreslår Philip en plan för att rädda deras äktenskap. Han vill flytta ut till ett brokigt litet hus på ön Ven och försöka hitta tillbaka till varandra. Om de inte lyckas rädda deras förhållande inom sex månader går han med på att skiljas.

Livet på ön, hur annorlunda det än må vara, verkar vara precis vad de letat efter och steg för steg börjar känslorna ta fart igen. Men när allt de inte vågat berätta för varandra kommer till ytan blir de tvingade att fråga sig själva om kärleken är tillräcklig stark för att reparera det som är skadat.Veronica Almer släppte sin första roman år 2018 och har sedan dess varit en starkt skinande stjärna på Sveriges Romance- och feelgoodhimmel.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone