Jump to content
Cover for En inre eld - erotisk novell
Isbn: 978-87-2844-350-7
Publisher: LUST
Category:
Short stories Romance Erotic
Accessible since: January 2024

E-book

En inre eld - erotisk novell

Melina är i Reykjavik för att arbeta, och det verkar som om alla andra har hittat stadens magiska sida utom hon. Den monotona kylan och de långa arbetsdagarna på kontoret gör att hon varje kväll bara ligger på sitt hotellrum och sover.

En kväll övertalar två kollegor henne att ta en drink på en bar. Där träffar hon Michelle, en vacker servitris som påstår sig ha teleporteringsförmåga. Från och med den kvällen får Melina nattliga besök av Michelle. Men är Michelle en fe, en fantastisk varelse som dyker upp och försvinner när hon vill, eller en verklig person som Melina kommer att återfå sin inre glöd, sin vilja att leva och utforska världen tillsammans med?

Leonora Ríos är pseudonym för en författare som föddes i Sydamerika och växte upp i USA, där hon studerade kommunikation. Hon är författare till flera böcker inom skönlitteratur, poesi och journalistik på engelska och spanska. Hon arbetade som spökskrivare inom vuxenunderhållningsindustrin i flera år och är för närvarande en nomadförfattare i Europa.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone