Hoppa till innehållet
Omslagsbild för När man håller andan: en berättelse om sorg och skuld
Isbn: 978-91-8955-323-1
Förlag: Hoi Audio
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: januari 2024
Uppläsare: Anna Bromee
Length: 5 timmar 8 minuter

Ljudbok

När man håller andan: en berättelse om sorg och skuld

En dag går Karins sambo ut genom dörren. Han återvänder aldrig – en ofattbar olycka tar hans liv. Ensam kvar blir Karin med deras lille son.
Trettio år senare finns skuldkänslorna fortfarande där. Genom samtal med den döde bearbetar hon det som hände. Hon ser tillbaka på den chockartade sorgen, på svärföräldrarnas reaktion och på dem som tyckte att livet måste levas vidare.
Då och nu vävs samman, skulden och sorgen löper som en röd tråd genom alla åren som passerat. Hur säger man förlåt till någon som har dött, och finns det ett slut på sorgen?

Anna-Karin KasksNär man håller andan – En berättelse om sorg och skuldär en stark roman om hur livet plötsligt kan vända. Anna-Karin förlorade själv sin sambo i unga år och boken är en uppgörelse med den saknad, sorg och skuld som följde.

 

Anna-Karin Kask föddes i Tierp men bor idag utanför Umeå. Hon arbetar som dramapedagog på Kulturskola, och frilansar bland annat med musik – och berättarföreställningar. År 2019 debuterade hon med bokenHärskartekniker: Sagor för vuxna(2019).


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone