Jump to content
Cover for En tjuv i natten - erotiska noveller
Isbn: 978-87-2681-649-5
Publisher: Cupido
Category:
Short stories Romance Erotic
Accessible since: January 2024

E-book

En tjuv i natten - erotiska noveller

Nästa rum är ett sovrum. Här tömmer jag flera smyckeskrin i min ryggsäck utan att kontrollera dem först. Det finns också smycken gömda i fickorna på några av kläderna som hänger i garderoben. Jag hittar en väska längst ner i ett skåp, tömmer ut innehållet på sängen och lyser på den med min mobiltelefon. Jag skrattar högt. Här finns dildos i alla färger och storlekar och massor av andra sexleksaker. Herr och fru Grand Citizen är nog inte så polerade bakom fasaden.

"Vad fan gör du i mitt vardagsrum?" vrålar en hysterisk kvinnoröst. Den är inte nervös, utan darrande rasande. Det låter som ett hyenavrål. Ryggsäcken landar på golvet med en öronbedövande krasch.

Jag vänder mig förskräckt om och hinner knappt se två figurer i dörröppningen innan de tänder ljuset och bländar mig. Jag blinkar med ögonen för att fokusera. Till slut ser jag dem. En man och en kvinna.

Vad i hela friden är det som pågår här? Och vad blir mitt straff?

Läs även Fjärrkontrollen.

Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla är välkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone