Jump to content
Cover for I spindelns nät - erotisk novell
Isbn: 978-87-2681-654-9
Publisher: Cupido
Category:
Short stories Erotic
Accessible since: January 2024

E-book

I spindelns nät - erotisk novell

Det är kyligt ute. Jag drar upp kragen på min jacka och tar spjärn mot vinden. Jag måste kissa, så jag går in i en gränd, ställer mig bakom några soptunnor och gör vad jag måste göra. Jag svajar lite. Det har utan tvekan varit för många skott i kväll. När jag drar upp min dragkedja ser jag en skugga röra sig i närheten. Åh, jag är bara inte redo för problem nu. Automatiskt känner jag efter pistolen under min vänstra arm, känner mig genast säkrare och går tillbaka mot den upplysta huvudgatan.

En stor man lutar sig mot tegelväggen med ena benet böjt uppåt. Han vänder sig mot mig. "Jag har hört att du letar efter något", säger han med djup röst. Jag mumlar ett jakande "Hmmm". Jag vill inte avslöja för mycket, för vem vet om han bluffar?

Vad är det här för läskigt uppdrag och vad kommer att hända?

Läs också Trollen i Heddalskogen.

Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla är välkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone