Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Då jorden andades
Isbn: 978-87-2715-026-0
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: februari 2024

E-bok

Då jorden andades

Året är 1668 och som så många gånger förr söker Anne skydd från sin våldsamma make, Juha. Äktenskapet har förvandlats till en mardröm, och Anne känner på sig att det bara är en tidsfråga innan hon och deras tvååriga son far riktigt illa.

Vi får följa Anne från uppväxten i Åbo, där hennes liv tar en vändning när hon som sjuttonåring blir bortgift med sin mors kusin. I äktenskapet kämpar Anne desperat mot de prövningar som maken, tiden och samhället kastar över henne, ständigt längtande efter något bättre – ett driv som ger henne kraft att bryta upp från våldet och slutligen finna den äkta kärleken.

”Då jorden andades” är starten på trilogin Tre kvinnor som utforskar tre olika kvinnoöden, var och en på olika platser runt om i världen och under olika århundraden.

Cilla Jahn är en svensk författare, konstregissör och föreläsare. Hennes böcker belyser gripande kvinnoöden med sällsam precision, där varje mening tycks fånga de djupaste nyanserna av mänskliga erfarenheter. Hon belönades med Nacka kommuns Stora kulturpris år 2005.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone