Jump to content
Cover for Jag ligger på soffan : en bok om utmattning
Isbn: 978-91-8092-252-4
Publisher: Idus förlag
Category:
Memoirs & Biography Medicine & Health
Accessible since: February 2024
Narrator: Lotta Sjunnesson
Length: 1 hour 44 minutes

Audiobook

Jag ligger på soffan : en bok om utmattning

Att inte orka med mina barn, det var det värsta.

Plötsligt kunde jag inte längre läsa. Jag klarade inte av att laga mat och ha två kastruller samtidigt på spisen utan att få panik.

Efter att i flera år kämpat med att vara både läkare och en närvarande mamma sa min kropp plötsligt stopp. Jag gick från att vara en trebarnsmor med järnkoll på allt, till en person som saknade förmåga att läsa och skriva och som inte klarade av att få i väg sin fyraåring till förskolan. Min hjärna blev överbelastad när två av mina barn pratade med mig samtidigt. Jag blev liggande på soffan.

Hur skulle jag komma tillbaka till en fungerande vardag och ett friskare liv?

Den här boken vänder sig till dig som är sjuk i utmattnings­syndrom, till dig som kanske, utan att alltid förstå det, är på väg i full fart mot att bli sjuk och som behöver en väckarklocka för att stanna upp. Den är till dig som är anhörig, till dig som är arbetsgivare och till dig som vill veta mer om sjukdomen.

Jag ligger på soffan : en bok om utmattning är skriven av Lotta Sjunnesson. Hon har tidigare gett ut barnboken Hitta tavlan!. Till vardags arbetar Lotta som läkare.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone