Jump to content
Cover for Råttlik
Isbn: 978-91-8000-638-5
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: February 2024

E-book

Råttlik

Eskilstuna 2024. Bilbränder och gängkriminalitet. Våldet och förstörelsen är bortom polisens kontroll. Kriminologen Nina Wang har hamnat i klinch med kåren efter att hennes bok om ett ouppklarat mord anklagar polisen för att vara delaktig. Hon har hamnat utanför alla sociala och yrkesmässiga sammanhang. Ingen vill längre ta i henne med tång. Förutom den okände mannen hon i hemlighet träffar ute i skogen på sina joggingturer. Han tillfredsställer både sitt eget och Ninas begär tills allt en mörk kväll går snett ute i löpspåret.

Nina dras in i en omöjlig situation och hon tar upp jakten på en gärningsman med mer makt än hon kan hantera. Barndomsvänner med trassliga familjeförhållanden och en bedragen hustru ger sig till känna samtidigt som Nina ska hålla en bitter poliskår på armlängds avstånd. Och vem är sjuk nog att placera halvruttna och lemlästade råttor där Nina minst förväntar sig det?

"Råttlik" är den första i en psykologiskt rafflande och välskriven deckarserie som håller läsaren i ett järngrepp till sista sidan. Kristina Emanuelsson tar med den här bladvändaren steget upp till svenska deckarförfattares kärntrupp.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone