Jump to content
Cover for Café Italiano - erotisk novell
Isbn: 978-87-2705-226-7
Publisher: LUST
Category:
Short stories Romance Erotic
Accessible since: March 2024
Narrator: Josefin Lund
Length: 32 minutes

Audiobook

Café Italiano - erotisk novell

”Luigis tunga och händer under bordet och Ricos mjuka händer på min kropp och mina bröst hade fått alla mina sinnen att svämma över av njutning, och eftersom Matteo fortfarande stod bredvid mig med sin upphetsade kuk var jag helt enkelt tvungen att ta tag i den.”

Det är sommar. Solen skiner och Rom sjuder av energi och god stämning. Men hennes shoppingtur tar en oväntad vändning när hon hittar ett mystiskt café på de små gatorna mellan de sandfärgade husen. Med splitternya underkläder på sig under kläderna sätter hon sig i soffan och blir serverad av tre unga servitörer. De är alla klädda i tajta skjortor och har inbjudande leenden. Hon är den enda kunden på caféet. Allt verkar för bra för att vara sant ...

Erika Viby är en pseudonym för en dansk författare som har publicerat romaner och noveller i många olika genrer. Erika Viby använder det drömska, overkliga och överraskande som ett universum för erotiska fantasier och sexuella upplevelser – och lägger ofta till en oväntad twist i slutet av sina noveller.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone