Jump to content
Cover for Konsten att säga NEJ
Isbn: 978-91-8993-113-8
Publisher: Bokförlaget Upsaliensis AB
Category:
Education Religion & Beliefs Psychology Medicine & Health
Accessible since: April 2024
Narrator: A.I. Mattias
Length: 30 minutes

Audiobook

Konsten att säga NEJ

by

Detta är en sammanfattning av miljonsäljaren, The Art Of Saying NO: How To Stand Your Ground, Reclaim Your Time And Energy, And Refuse To Be Taken For Granted (Without Feeling Guilty!) (The Art Of Living Well), av författaren Damon Zahariades.

"Konsten att säga nej" av Damon Zahariades är en självhjälpsbok som syftar till att vägleda människor som kämpar med att säga "nej" till andra. Författaren påpekar att säga "ja" för ofta kan leda till stress och utbrändhet. Genom att lära sig att säga "nej" kan man prioritera sin tid och fokusera på det som verkligen betyder något.

Sluta vara en JA-sägare! Lär dig att sätta gränser och säga NEJ - utan att känna skuld!

Är du trött på att folk utnyttjar dig? Är du trött på att kollegor, vänner och familjemedlemmar kräver din tid och förväntar sig att du ska ge dem den?

I så fall är KONSTEN ATT SÄGA NEJ för dig.

Föreställ dig att kunna tacka nej till förfrågningar och tacka nej till inbjudningar med självförtroende och balans. Föreställ dig att säga nej till folk som ber dig om tjänster och inspirera deras respekt i processen.

Bästsäljande författaren, Damon Zahariades, ger en steg-för-steg, strategisk guide för att sätta gränser och utveckla den självsäkerhet du behöver för att behålla den. Du kommer att lära dig hur du säger nej i alla situationer, hemma och på arbetsplatsen, enligt din övertygelse. Och det bästa av allt är att du kommer att upptäcka hur du får dina vänner, familjemedlemmar, chefer, kollegor och grannar att respektera dina gränser och erkänna din personliga auktoritet.

I KONSTEN ATT SÄGA NEJ kommer du att upptäcka:

- de främsta anledningarna till att vi tenderar att säga ja när vi vet att vi borde säga nej

- enkla strategier för att avvisa folk med finess

- varför att säga nej till människor inte gör dig till en dålig person

- det bästa sättet att utveckla vanan att sätta personliga och professionella gränser

Börja ta kontroll över ditt liv genom att lära dig hur man säger det enkla, vackra ordet: "Nej."

Sammantaget ger "Konsten att säga nej" en praktisk och handlingsbar guide för att lära sig att säga nej och sätta sunda gränser. Genom att följa stegen som beskrivs i boken kan läsarna bli mer självsäkra och uppfyllda i sina personliga och professionella liv.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone