Jump to content
Cover for Hur Man Lär Känna En Person
Isbn: 978-91-8993-115-2
Publisher: Bokförlaget Upsaliensis AB
Category:
Education Religion & Beliefs Psychology
Accessible since: April 2024
Narrator: A.I. Mattias
Length: 29 minutes

Audiobook

Hur Man Lär Känna En Person

by

I en värld fylld av distraktioner och digitalt brus erbjuder denna svenska ljudbokssammanfattning av bästsäljaren "How to Know a Person" av David Brooks, en uppfriskande och välbehövlig guide för att återupptäcka konsten att få genuin kontakt med dem omkring oss. Om du letar efter en hörvärd, insiktsfull och praktisk ljudbok för att förbättra dina interpersonella färdigheter, är detta ett måste att lyssna på.

"Det finns få saker som är så tillfredsställande som den där känslan av att bli sedd och förstådd"

Brooks dyker djupt in i det viktiga ämnet "mänsklig kontakt" och erbjuder värdefulla insikter och verktyg som kan tillämpas på olika aspekter av våra liv. Denna bok är inte bara en teoretisk avhandling; det är en praktisk guide som ger dig de nödvändiga färdigheterna för att verkligen se andra och bli sedd av andra på ett djupt och meningsfullt sätt.

Det som skiljer den här boken från andra böcker inom facklitteratur, självhjälpsgenren, är dess enkelhet. Brooks har en förmåga att göra komplexa koncept tillgängliga och engagerande.

Den sanna skatten med denna bok ligger i de verktyg den ger. Du kommer att upptäcka praktiska strategier för att förbättra din känslomässiga intelligens, fördjupa dina relationer och främja meningsfulla kontakter med människor i din närhet och från alla samhällsskikt. Brooks råd är handlingskraftiga och hans vägledning levereras med värme och empati.

I dagens snabba värld, där skärmar ofta förmedlar våra interaktioner, fungerar "How to Know a Person" som en läglig påminnelse om vikten av genuin mänsklig kontakt. Den här boken är en värdefull resurs för alla som vill förbättra sina sociala färdigheter, bygga bättre relationer och navigera i komplexiteten i mänsklig interaktion. Det är en guide som resonerar med läsare med alla bakgrunder och erfarenheter.

Efter att ha avslutat ljudboken kommer du att känna dig ivrig att tillämpa dess principer och dela dess visdom med dem omkring dig. Det är en ljudbok som du utan tvekan kan ha på lager, redo att återkomma till när du behöver en uppfräschning. I en värld som är hungrig efter djupare relationer med andra, är David Brooks verk en ljusfyr. Förlaget rekommenderar definitivt den här boken till alla som vill bättre förstå sig själva och människorna omkring dem.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone