Hoppa till innehållet
Omslagsbild för En kurs i vipassana meditation
Isbn: 978-91-8100-429-8
Förlag: Bookea
Kategori:
Psykologi
Tillgänglig sedan: augusti 2024
Uppläsare: Joakim Månsson
Length: 4 timmar 19 minuter

Ljudbok

En kurs i vipassana meditation

Det här är en av Sveriges djupaste kurs i meditation. En kurs som kommer förändra hela ditt liv om du tar till dig kursen seriöst. Vipassana meditation är ett verktyg för att observera sitt inre liv och ta kontrollen över sitt inre liv. Om man inte har verktyget för att observera sitt inre liv så är man oftast ett offer under sina tankar, känslor och handlingar vilket betyder lidande.

Vipassana betyder att få insikt om hur sin inre mänskliga natur är beskaffad. Vi vet allt om vår yttre natur, men oftast väldigt lite om vår inre natur. I vårt yttre så söker vi upp det vi gillar i livet och undviker det vi inte gillar. När något vi inte gillar uppstår så söker vi direkt upp något som vi gillar i livet. Vi är fast i ett ekorrhjul av sökande efter olika begär som ska gör oss lyckliga. Men vi blir bara olyckliga.

I den här kursen så får du lära dig djup kunskap om hur dina tankar, egot och känslor fungerar. Sedan får du praktiska verktyg som vipassana meditation. För att lära dig observerar allt som pågår inom dig utan att reagera, värdera och döma det som uppstår inom dig. När man är mästare över sitt inre liv så är man också mästare över sina handlingar. Vilket genererar i verklig inre frid, lycka och harmoni.

www.insiktsmeditation.com


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone